A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Szia!

Bognár Eszter vagyok :)

Az én történetem...


Kis családom
Kis családom, 2015. augusztus

...2008-ban kezdődött, azóta iszom ganodermás kávét.
Egy barátom ajánlotta, és ő javasolta a DXN üzletet is. Ettől én azonnal kategórikusan elzárkóztam, szó sem lehet róla, hogy én MLM-mel foglalkozzam, nem is hallgattam meg semmilyen érvet. Viszont azonnal megszereztem a törzsvásárlói tagságot, hogy kezdettől fogva kedvezményes áron vásárolhassak egészséges kávét, mert tudtam, hogy most hogy végre rátaláltam, ez lesz az én kávém! A gyomorégésem és -felmaródásom ezután megszűnt, soha többé nem volt probléma a kávéfogyasztás, (illetve csak egyszer, amikor nosztalgiából ittam az egykori egyetemem kávéautomatájából egy kávét, ami tönkrevágta az egész délelőttömet, annyira kicsinálta a gyomromat).

DXN Üzletépítő szeminárium, 2012
Ganoterapeuta képzésen, 2012.06.07.


Aztán 1-2 évvel később jöttek az álmok... Azt álmodtam, hogy ezzel a kávéüzlettel megteremthetném az anyagi jólétemet. Ez nekem való, itt van, szinte a kezdetekkor ismerkedtem meg vele, lépnem kell, nehogy lemaradjak, kimaradjak belőle. Fura volt, mert tudatosan nem foglalkoztatott ez a gondolat, illetve azon gondolkodtam, hogy mivel kellene foglalkozni, hogy saját vállalkozást lenne jó indítani, valami olyannal foglalkozni, amit szeretek, ami érdekel, közel áll
hozzám. Tudatos szintemen azonban a kávéüzlet fel sem merült. Csak jött ez az álom, erős érzelmi töltettel, sürgető érzéssel. Jól elgondolkoztatott, nem tudtam mire vélni.

Közben a Corvin Áruház környékén előttünk keresett parkolót egy Lúgosító kávé feliratú autó. Mondtam a férjemnek, hogy ez az üzlet, amiben benne vagyok, tag vagyok, és megálmodtam, hogy ki fogok belőle maradni, ha nem kezdek vele dolgozni, pedig nagy lehetőség. Ő nem nagyon értette, mert az MLM-részről eddig nem is beszéltem neki, csak azt tudta, hogy egészséges kávét iszunk.

DXN Start képzés
DXN Start képzés, 2010.11.06.


Aztán megint álmodtam. Ebben az álomban még sürgetőbben éreztem álmomban, hogy nem szabad kimaradnom ebből! Ezért aztán ráálltam, és önerőből, egyedül elkezdtem megismerkedni a DXN MLM-mel, és rájöttem, hogy ez nem az, amitől én tartok! Megismertem a céget, a cég filozófiáját és üzleti gyakorlatát, meglepődtem, hogy a fejemben élő MLM-rémképre egyáltalán nem hasonlít! Ekkor csodálkoztam rá, hogy hiába voltam törzsvásárló évek óta, soha senki nem zaklatott, hogy vásároljak, vagy építsek üzletet. Ám a saját belátásom és elhatározásom alapján mégis elkezdtem  a DXN-nel üzletileg is foglalkozni, és egyre jobban élveztem! Megismertem a szponzoraimat, Bussy Sanyit és Szövetes Évit, kiderült, hogy annak idején az ő autójukat láttam a Corvin előtt! :) Ezek után nehéz lenne engem meggyőzni arról, hogy nem Isten küldte az álmokat és azt autót elém, hogy nem Isten terelgetett engem errefelé, a megfelelő csapatba, az én csapatomba! :)

Star agent vezető lettem
Star Agent vezető lettem! :) 2012.03.10.

Star agent vezető lettem
Ünnepi fotózkodás Szövetes Évivel és Bussy Sanyival 


Hamarosan Star Agent vezető lettem, és nemsokkal később kislányom született, Lilla Sára! :) Ő igazi ganoderma-baba, a fogantatás érdekében 100% ganoderma kapszulákat szedtem, ahogy Dr. Rathman ganoterapeutától egy előadáson hallottam és hála Istennek (úgy vélem, hogy ennek hatására) gyorsan jött is a gólyahír. .:)

Dr. Rathman indiai ganoterapeuta orvos és Bussy Sándor társaságában
Dr. Rathman indiai ganoterapeuta orvos és Bussy Sándor társaságában, 2012.06.07.

A várandósság alatt ganodermát és
spirulinát szedtem, hogy a vitaminok és tápanyagok a könnyen felszívódó természetes formában és nagy koncentrációban jussanak a szervezetembe és kisbabám szervezetébe, és ő egészséges, okos, boldog baba legyen. És hála Istennek, így is lett! :) Most komoly Cocozhi-fogyasztó, gyerekkávét, azaz forró csokit iszik velem, amikor én kávézom :)


Bognár Eszter és Lilla Sára
Kislányommal, 2013. augusztus


Most már ovis, így ismét több időm és lehetőségem van választott hivatásommal foglalkozni, az egészséges kávén keresztül megismertetni az emberekkel a ganoderma és a spirulina jótékony hatását, hozzájárulhatok az életminőségük javulásához. Emellett megmutathatom az anyagi függetlenségre, passzív jövedelemre fogékony, és ezért tenni is hajlandó embereknek a DXN üzletét, amit bárki felépíthet magának kötelezettségek, sürgetések, jelentős anyagi befektetések nélkül, emelheti családja életszínvonalát, és saját szabadságát.


DXN-es csajok

DXN-es csajok, 2016. 06.11.


Én nem házalok, nem tukmálok. Lehetőséget kínálok és tanácsot adok, és tudom, hogy aki meghallgat és megfogadja a tanácsaimat, az jól jár, jobb lesz az egészsége és ha akarja, az anyagi helyzete is.

Csini család esküvőre megy
Családom, 2015. augusztus

 

Anyuka vagyok, itthonról dolgozom, egy kis faluból főként online, interneten keresztül építem saját vállalkozásomat, családom jövőjét. Nagyszerű csapat tagja vagyok, ahol nincs furkálódás, nincs kihasználás, nincs semmilyen visszaélés. Ebben a munkában csak támaszaim vannak, csak tanácsadóim, akik szívesen segítenek, mert egyrészt jó fejek, másrészt kifejezetten az az érdekük, hogy nekem jól menjen.

Lehetőségem van, hogy olyanokkal dolgozzam együtt, akik hozzám hasonlóan gondolkodnak, akik ilyen üzleti környezetben érzik jól magukat.

Ha Te is ilyen vagy, akkor tarts velem! :)

Gyere, szállj be a csapatba, és menjünk előre, mindig magasabbra! :)

Bognár Eszter, DXN Star Agent

Bognár Eszter


DXN Star Agent vezető, online vállalkozó anyuka

(2016.06.11.)


 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on